R3hab released debuutalbum ‘TROUBLE’

Na een succesvol jaar, met wereldwijde hits, lanceert de Nederlands-Marrokaanse Fadil El Ghoul – beter bekend als R3HAB – zijn debuutalbum ‘Trouble. ’.

Met het album ‘Trouble’ laat Fadil de wereld kennismaken met zijn skills als producer, die hem een van de meest innovatieve producers van zijn generatie maken. ‘Trouble’ is de perfecte combinatie van pop, indie en elektronische muziek. Met maar liefst zeventien mindblowing tracks, is ‘Trouble’ de representatie van Fadil’s reis als onafhankelijke artiest.

Het album is daadwerkelijks een representatie van de muzikale tocht die R3HAB het afgelopen jaar heeft gemaakt als artiest, sinds de oprichting van zijn eigen label ‘R3HAB Music’. Met tracks die een duidelijke verwijzing maken naar voor Fadil belangrijke steden, heeft het album zeker een internationaal karakter, wat tevens duidelijk te horen is. Het album heeft voor elk wat wils, met invloeden uit onder andere ‘Big Room, pop, soul, dub, trap en indie.

Met enkele nummers die in de afgelopen weken zijn uitgebracht, wist R3HAB wereldwijd de radiostations te domineren. Een van de tracks op het album is een samenwerking met zijn oude vriend, tevens Nederlandse DJ Quintino, en is inmiddels zijn meest gestreamde track. Met meer dan één miljoen streams op Spotify na 1 dag. Bij deze mijlpaal houdt het niet op. In minder dan een jaar tijd als onafhankelijke artiest heeft R3HAB Tiesto ingehaald op de lijst van meest gestreamde artiesten in Nederland. Met meer dan 120 miljoen streams en 8.3 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify is hij de nummer twee meest gestreamde artiest in Nederland.

R3HAB ‘TROUBLE

 1. Intro
 2. Trouble ft. Verite
 3. I Just Can’t ft. Quintino
 4. Don’t Stop (Interlude)
 5. Talking To You ft. Rynn
 6. You Could Be ft. Khrebto
 7. Catch Me (Interlude)
 8. Shanghai ft. Waysons
 9. Truth Or Dare ft. Little Daylight
 10. Icarus
 11. Burned (Interlude)
 12. Hold Me
 13. Killing Time ft. Felix Cartal
 14. Hallucinations ft. R I T U A L
 15. Sahara (Interlude)
 16. Marrakech
 17. Outro