Oliver Heldens neemt Paradiso over tijdens Amsterdam Dance Event

Na een zeer succesvolle editie in 2015, keert DJ en producer Oliver Heldens terug naar een van de meest legendarische venues in Amsterdam. Paradiso is het toneel voor de Oliver Heldens Presents Heldeep Records Party tijdens het Amsterdam Dance Event. Het feest vindt plaats op woensdag 18 oktober.

Heldens wordt tijdens het event bijgestaan door een aantal grote artiesten die muziek uitbrachten op Heldeep Records, en vrienden van de DJ zelf. De line up wordt binnenkort bekend gemaakt. De pre sale start 16 augustus om 10.00 uur via www.oliverheldens.com en is alleen beschikbaar voor fans die zich aangemeld hebben op de website. Reguliere tickets gaan vanaf 17 augustus om 10.00 uur in de verkoop. Per order kunnen maximaal 4 tickets worden besteld. Het event is toegankelijk voor 18 jaar en ouder.

Oliver Heldens bracht onlangs nog een edit uit van Aevion – The Journey op Heldeep Records en leverde vorige maand als zijn alias HI-LO een exclusieve mix voor de legendarische Essential Mix serie van BBC Radio 1.

INFORMATIE
Oliver Heldens presents ADE Heldeep Party
Woensdag 18 oktober 2017
Paradiso
23:00 – 04:00 uur
Pre sale start 16 augustus, 10.00 uur
Regular sale start 17 augustus, 10.00 uur
Minimum leeftijd: 18+
Line up: TBA