Niets ‘Laidback’ aan Luke tijdens ADE

Laidback Luke keert wederom terug met zijn ‘Kung Fu Class’ tijdens de hectische ADE week. Op 19 oktober is ‘TrainMore’ in Amsterdam het decor voor een stukje mentale rust en lichaamsbeweging. De succesvolle DJ, producer en labeleigenaar, die tevens ook professioneel Kung Fu atleet is, zal in een intieme setting zijn vaardigheden delen met de aanwezigen. Laidback Luke zijn ‘Kung Fu Class’, is voor iedereen, dus ook beginners zijn meer dan welkom!

Midden in de hectische ADE week last Luke een stukje mentale rust en lichaamsbeweging in met zijn ‘Kung Fu Class’. Met meerdere gouden medailles op zak, die hij afgelopen maart in Hong Kong heeft behaald op het wereldkampioenschap Kung Fu, is Luke bereid zijn kennis en vaardigheden over de sport en het stukje mental health te delen.

Al meer dan twintig jaar is Laidback Luke een graag geziene gast op menig dance event wereldwijd en weet hij zich goed te onderscheiden van veel andere DJs en producers. Door mee te gaan met de tijd weet hij nog steeds het publiek voor zich te winnen. Naast het feit dat hij nog steeds een succesvolle DJ/Producer en labeleigenaar is, heeft hij ook een glansrijke carrière als professioneel Kung Fu atleet.

Met de intieme setting van Laidback Luke zijn ‘Kung Fu Class’, zal er maar een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn. Deze zijn te koop via Laidback Luke zijn officiële website.

Wanneer: 19 oktober 2017
Tijd: 11.00 – 12.00
Waar: TrainMore Amsterdam Singel
Singel 250
1016 AB Amsterdam