Martin Garrix bezorgt ‘Pizza’

Al keer op keer heeft hij pizza verklaard als zijn grote liefde, Het is alleen maar passend dat Martin Garrix dan ook een track heeft opgedragen aan zijn grote liefde. “Pizza” is nu beschikbaar op alle digitale muziek platforms.

Na het afsluiten van zijn Tomorrowland set met zijn nieuwe track “Pizza” konden fans van over de hele wereld niet wachten op nog een proefje van Martin Garrix’s nieuwste release. De track kwam uit op 14 augustus 2017, De track werd gespeelt voor het Tomorrowland Publiek en meteen na het optreden was het hele internet erover het praten, Met de woorden van We Rave You ‘’De track zal absoluut zijn weg infiltreren in talloze DJ sets en zal een van zijn beste tracks zijn.’’

“Pizza” is de opvolger van Martin Garrix’s sensationele samenwerkingen, “Scared To Be Lonely” met Dua Lipa en “There For You” met Troye Sivan. Met een drukke zomer gevuld met festivals die langzaam tot zijn eind komt, Zal Martin Garrix zijn ibiza huis verlaten in September en beginnen aan de voorbereidingen voor Amsterdam Dance Event waar hij twee eigen shows gaat presenteren in de Amsterdam RAI, Zelfs met een show voor alle leeftijd.