Lucas & Steve toegevoegd aan line-up 538Jingleball

Lucas & Steve maken vanochtend in het 538-programma ‘Evers Staat Op’ bekend dat zij op 538Jingleball staan. Naast het dj-duo treedt Afrojack als headliner op tijdens het jaarlijks terugkerende dance-event. Op zaterdag 16 december wordt de Ziggo Dome voor één keer omgebouwd tot de dikste club van Nederland voor het meest sexy, wilde en onvergetelijke event van 2017. Meer namen uit de line-up worden binnenkort bekendgemaakt. Kaarten zijn te koop via 538.nl/jingleball.

Lucas & Steve: ‘Vorig jaar gingen we met 538Jingleball knallend het jaar uit. We vinden het te gek dat we er dit jaar weer bij zijn en kunnen niet wachten om het publiek nieuwe muziek te laten horen en de Ziggo Dome op z’n kop te zetten.’

Tijdens de zesde editie van 538Jingleball kan iedereen nog één keer helemaal losgaan voordat ze het nieuwe jaar ingaan. Het thema is dit jaar ‘Show your wild side’. Vorig jaar traden naast Lucas & Steve onder anderen Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam op in een uitverkochte Ziggo Dome.

Datum: Zaterdag 16 december 2017
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tijden: 22.00 uur – 05.00 uur
Entrée: €53,- (regular)
Leeftijd: 18+
Dresscode: Show your wild side
Meer informatie: 538.nl/jingleball