Joris Voorn presenteert programma op SLAM!

DJ/producer Joris Voorn heeft zijn eigen radioshow in de programmering van SLAM!. Sinds 11 november selecteert Joris Voorn wekelijks in de nacht van zaterdag op zondag om 00.00 uur de lekkerste house en techno tracks voor de luisteraar.

Joris Voorn: “Ik heb super veel zin in mijn wekelijkse SPECTRUM radio show op SLAM!. Het is voor mij een ontzettende eer om mijn eigen show te hosten op de nationale radio in Nederland, ik heb nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen. Ik kan niet wachten om dit allemaal met jullie te delen, dus ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik.”

De radioshow op SLAM! onder de noemer SPECTRUM is onderdeel van Joris’ eigen concept welke hij eind 2016 lanceerde. Naast de wekelijkse radioshow (die onder andere ook in Frankrijk, Brazilië en Australië on air zijn) bestaat SPECTRUM ook uit een reeks events waarin Joris zijn muzikale veelzijdigheid naar voren laat komen. In het verleden waren er SPECTRUM shows in Londen, Manchester, Parijs, Miami, Amsterdam en Barcelona en de eerstvolgende staat gepland op 25 november in 013 in Tilburg; Joris’ hometown. Tickets hiervoor zijn nog verkrijgbaar.

SPECTRUM op SLAM!: iedere zaterdag- op zondagnacht om 00:00 uur.

SPECTRUM in 013, Tilburg:
25 november
23.30 – 06:00
Line up: Joris Voorn – andhim – Park & Sons
Tickets vanaf E 15,00 en verkrijgbaar via Ticketmaster