We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Social media sensatie Gianluca Vacchi zal tijdens het Amsterdam Dance Event zijn debuut als DJ maken. De Italiaan, die vooral bekend staat om zijn geweldige dansbewegingen, komt met een eigen show in Mad Fox op zaterdag 21 oktober.

Met miljoenen views op zijn filmpjes, zoals op zomerhit ‘Mi Gente’, laat Gianluca zien dat hij zeker gevoel voor ritme heeft. Met zijn atletische voorkomen, extravagante levensstijl en gevoel voor stijl, vermaakt hij dagelijks miljoenen mensen wereldwijd met een kijkje in zijn flamboyante leven.

Naast social media is Gianluca Vacchi al geruime tijd bezig als DJ en bracht hij onlangs zijn eerste track ‘Viento’ uit, met de exotische invloeden een echte clubbanger. Het nummer kreeg DJ support van grote namen zoals David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike. Op de vierde dag van het Amsterdam Dance Event zal Gianluca zijn eigen show hosten met een paar speciale gasten en belooft een waar spektakel te worden. Met zijn vriendencirkel vol met beroemdheden heeft het feest alles in zich hét event van ADE te worden. De line up wordt later bekend gemaakt.

Over Gianluca Vacchi
Ondernemer Gianluca Vacchi is een echte levensgenieter, wat hij zeer duidelijk kenbaar maakt op zijn social media kanalen. Vacchi is een graag geziene gast op de meest exclusieve feesten wereldwijd. Zijn andere grote passie is muziek: DJ’en en muziek produceren. Vacchi mag misschien net 50 zijn geworden, dit is het begin van zijn muzikale carrière.