Don Diablo niet welkom op Ultra Festival

In een dramatische wending, heeft de Nederlandse ster Don Diablo op zijn officiële Facebook pagina een kleine video gepost waar hij in detail treed over zijn gespannen relatie met Ultra Music Festival over een onvrede tussen het festival en de artiest.

Aangekomen in Singapore, later dan gepland door een vertraging op een aansluitende vlucht van Beijing, heeft de Hexagon superster verteld hoe de dj en zijn teamleden een aantal boosaardige tekstberichten kregen van de Ultra organisatie op het moment dat ze in het land waren aangekomen. Er werd hen verteld dat ze niet meer welkom waren op het evenement en dat ze niet betaald kregen als ze kwamen opdagen.

In een emotionele video waarin duidelijk te zien is dat Diablo zijn tranen in bedwang houdt, vertelt de ‘’On My Mind’’ producer hoe hij zich voelde en dat hij ‘’massaal onrespectvol’’ werd behandeld door Ultra en dat hij veel van zijn eigen geld is verloren, van het boeken van zijn eigen vluchten en de special effects, was nu zijn breaking point.

‘’Je moet ergens een lijn trekken. Wij als team hebben besloten dat we niet meer kunnen optreden op Ultra evenementen in de nabije toekomst, ook die al zijn aangekondigd. Wij trekken een lijn, maar ik breek de stilte’’

Als deze beschuldigingen waar zijn, dan is het nieuws van groot belang, en wij kunnen alleen hopen dat de relaties tussen festival organisatoren en artiesten nooit een breakdown zullen ervaren als de case die hier genoemd is.

Je kunt de volledige video van Don Diablo hier zien, die de dance industrie op zijn kop zet. Wij zijn benieuwd naar jullie comments.

A quick message about today’s events at ULTRA Singapore 🙏🏻❤️

Posted by Don Diablo on Sunday, June 11, 2017