Don Diablo komt met ‘Don’t Let Go’

Don Diablo blijft zijn veelzijdigheid tonen met zijn laatste single ‘Don’t Let Go’ met Nashville’s eigen Holly Winter. De eerste single uit zijn opkomende album is de aanstekelijke ‘Don’t Let Go’, die via Don Diablo’s eigen label HEXAGON is uitgekomen, heeft de dance wereld bestormd. Sinds zijn release eerder deze maand, heeft de single al 2 miljoen streams, 1.9 miljoen views op de video en is pas toegevoegd aan de Spotify Dance Pop playlist.

“Dit is een speciaal nummer voor mij, want het is de eerste single van mijn komende album waar ik bijna twee jaar mee bezig ben geweest. Ik heb de laatste jaren veel records gemaakt die op de dansvloer zijn gericht en ik voel dat ‘Don’t Let Go’ de perfecte combinatie is om het script te draaien, maar tegelijkertijd heeft het nog veel weg van mijn bekende sounds. Holly Winter heeft een ongelooflijk vocaal bereik en zij brengt de betekenis van het lied op een zeer unieke manier. Zelfs mijn moeder speelt het lied constant af … dus ik denk dat dat een goed teken moet zijn!”
– Don –

‘Don’t Let Go’ komt aan het einde van een gepakt festivalseizoen voor Don Diablo met optredens over de hele wereld met onder andere: Tomorrowland, Lollapalooza, South West Four, V Festival, Creamfields, EDC, Parookaville, Airbeat One, Sziget, Untold Festival, Weekend Festival, en Balaton Sound, en met terugkerende optredens bij Hï and Ushuaïa in Ibiza. Iedere seconde dat hij niet op het podium staat zit hij in de studio, overduidelijk door de reeks nieuwe singles die hij heeft uitgebracht in 2017. Dit jaar heeft vele releases gezien waaronder ‘Children Of A Miracle’, ‘Save A Little Love’, en ‘Momentum’ die bekend staan voor zijn transformatieve remixes. En recente hits waaronder Don’s remixes van The Chainsmokers & Coldplay’s ‘Something Just Like This’ en Rihanna’s ‘Love On The Brain.’

Don Diablo ‘Don’t Let Go’ ft. Holly Winter is gereleased 1 September 2017 via HEXAGON