Blasterjaxx naar Bitterzoet met ADE

Blasterjaxx neemt dit jaar de Bitterzoet over tijdens het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 18 oktober vindt hier hun Maxximize Label Night plaats.

Na een uitverkochte kroegentocht door Amsterdam in 2016, focust Blasterjaxx zich tijdens de komende editie van het Amsterdam Dance Event op één locatie in het centrum van de stad. Bitterzoet is voor het duo een extra bijzondere locatie vanwege de intieme en sfeervolle setting. Waar Blasterjaxx normaal gesproken op grote festivals en podia optreedt, zal nu Bitterzoet worden omgetoverd tot een spectaculair edm-feest voor fans van de herkenbare Maxximize sound. De line up wordt binnenkort bekend gemaakt en bestaat uit een combinatie van artiesten die tracks op het Maxximize label uit hebben gebracht en bevriende artiesten.

Maxximize Records werd in 2015 opgericht door Thom Jongkind en Idir Makhlaf om zowel jong en nieuw talent een platform te bieden, als om hun eigen muziek uit te brengen. Het label bracht al ruim dertig releases uit, waaronder succesvolle tracks van gevestigde namen zoals Timmy Trumpet, Dannic en Tom Swoon.

Het event vindt op woensdag 18 oktober plaats en is toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Tickets zijn verkrijgbaar via bit.ly/MaxximizeLabelNight.

INFORMATIE
Maxximize Records Label Night
Woensdag 18 oktober, 2017
Tijd: 23.00 – 04.00 uur
Waar: Bitterzoet
Minimum leeftijd: 18+
Early Bird Tickets: € 10
Regular Tickets: € 12,50
Line up: TBA