Armada en 538 organiseren ADE-event voor jonge dancefans

De tofste party’s tijdens Amsterdam Dance Event zijn niet alleen voor volwassenen. Op woensdag 18 oktober organiseren Armada Music en Radio 538 namelijk Armada Fissa! in het 538DJ Hotel (The Student Hotel Amsterdam City) met een line-up die je nergens anders tegenkomt: Dirtcaps, Julian Jordan, Lost Frequencies en Sunnery James & Ryan Marciano. En het mooiste van alles: het is exclusief voor tieners van 12 tot 17 jaar.

Armada Fissa! wordt gehouden in het 538DJ Hotel in Amsterdam op woensdag 18 oktober (tijdens de herfstvakantie) van 17.00 tot 19.30 uur en is het onbetwiste hoogtepunt van ADE voor iedere 12- tot 17-jarige dancemuziekliefhebber. En terwijl de bezoekers razend enthousiast los staan te gaan op de te gekke beats van Dirtcaps, Julian Jordan, Lost Frequencies en 538-dj’s Sunnery James & Ryan Marciano, kunnen de ouders in een andere ruimte een drankje drinken tot de laatste plaat gedraaid is, zodat ze niet in de weg staan.

538DJ Hotel
538 opent tijdens het Amsterdam Dance Event een eigen hotel in The Student Hotel. Dit jaar treden Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack op in de club van het hotel, waar ruimte is voor 250 luisteraars. De 538-studio staat natuurlijk ook in het hotel. Alle programma’s tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder ‘Evers Staat Op’ en ‘De Coen en Sander Show’, komen rechtstreeks vanuit het hart van het Amsterdam Dance Event. Veel nationale en internationale gasten die voor het Dance Event in Amsterdam zijn komen langs in de 538-studio.